0 3 min 7 mths

En skovhave er en have i – eller støder op til – en skov. Eller en have, hvor du vil efterligne stemningen i skoven. Træer og planter spiller den førende rolle i dette. Atmosfæren i skoven Når du tænker på skov, tænker du på at gå i det grønne, i baldakinen. Hvis din have grænser op til en skov, eller hvis der vokser nogle store træer, kan du gøre brug af dette ved at uddybe denne atmosfære. Haven føles derfor meget logisk. Når alt kommer til alt bruger du elementerne fra miljøet. En skovhave betyder ikke, at du altid er i skyggen. Lav dine egne regler for din skovhave. Opret en skovhave! Især med store haver kan det være attraktivt at omdanne en del af haven til en skovhave. Et stykke skovhave har mange fordele: grøn; ly for vind afkøling en masse sæsonoplevelse; naturlig værdi. Skovhaven er også et godt sted at oprette et skjult havehus. Med eller uden sauna og veranda. På denne måde kan du slappe helt af i din egen have. Tips til oprettelse af en skovhave Ved huset kan du holde planterne lavere eller placere træerne længere fra hinanden. Dette sikrer, at der er tilstrækkelig lys omkring huset. På bagsiden af ​​haven kan du lave en veranda, et skjult overdækket sæde. Vil du have masser af blomstrende planter i haven? Derefter er især forår og efterår farverige årstider i skovhaven. Ud over blomstring, tænk også på bladkombinationer. Træer og buske med efterårsfarver giver en sen farveindgang. En dejlig snoede sti passer godt i skoven. Brug masser af tidlige forårsløg, såsom snedråbe og blåklokke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *