0 3 min 2 mths

En af de vigtigste dele af din elskede have er et godt hegn. Et hegn giver den nødvendige beskyttelse til din have. Der er mange muligheder, når det kommer til hegn i disse dage. Som følge heraf er et hegn ikke kun mere beskyttelse for haven, men det bidrager også til havens udseende. I denne blog vil vi gerne fortælle mere om de forskellige muligheder, når det kommer til hegn.

At bygge et hegn
Når man bygger et hegn, er der mange variabler, der skal tages i betragtning. En vigtig pointe er fx havens form og derfor også den form, man ønsker hegnet i. Vil du fx have et lige hegn, eller et hegn med et eller flere hjørner i. Nu om dage er et hegn nemt at lave efter mål. Når du har besluttet dig for, hvor stort hegnet skal være, er det tid til at tænke over, hvilke materialer du skal lave hegnet af. Et hegn skal stå solidt i jorden, så vælg træstolper eller foretrækker du betonpæle. Og hvordan kommer selve hegnet til at se ud? Vil du have et lyst plankeværk, eller går du efter et mørkt plankeværk. Alle disse variable har indflydelse på, hvordan hegnet i sidste ende kommer til at se ud og har derfor også stor betydning for havens udseende.

Kombinationen af ​​træ og beton
Når du vælger et træbetonhegn, er der nu flere muligheder for at lave det efter din egen smag. Du kan vælge mellem forskellige træsorter til hegnets trævægge, fra lyst til mørkt træ. Du kan også vælge, om du vil bruge forarbejdet eller uforarbejdet træ. For eksempel har du med betonstolperne også flere muligheder, der påvirker havens udseende. Du kan vælge at lave hegnet med hvid beton, grå beton eller med sort beton. Men du har også valget mellem, om du vil have ru beton, eller om du vil have glat færdigbeton. Endelig kan du med glat beton også vælge, om du vil have den belagt eller ej. På grund af de mange forskellige muligheder i både træ og beton, kan træ- og betonkombinationen bruges til at designe et matchende hegn til næsten enhver have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *